06 - 39 42 43 06 info@hetbeeldburo.nl

Documentaire

Aardbloei Trailer

‘Aardbloei’ is op initiatief van het BOKD ontstaan. Ter ere van het 50-jarig bestaan van het Nationaal Park en Landschap de Drentsche Aa worden vijf kunstenaars uitgenodigd. Zij verblijven een maand lang in het landschap met de opdracht verhalen van de bewoners boven te halen en daar een kunstwerk van te maken. Het BeeldBuro smeedt het project ‘Aardbloei’ tot één geheel.

Duur 30 min.

Promotiefilm

Stress coaching & training

Mariëlle Koster coacht mensen om de balans in hun leven terug te vinden. Het BeeldBuro zocht actief naar plaatsen waar de natuur in balans is. De beelden stellen gerust en geven vertrouwen dat het goed komt.

CV Film

Dominique werkt in de creatieve sector. Als educator maakt zij tentoonstellingen in musea voor kinderen en jongeren. Het BeeldBuro maakt een passende CV Film voor in deze branche. Volledig zichzelf in een kleurrijke omgeving.

Passie verhaal

Spiritueel leraar

Ferry Maidman geeft als spiritueel leraar coaching en satsang. Het BeeldBuro heeft de leraar zo neergezet dat zowel zijn ideeën als zijn persoonlijkheid goed naar voren komen. Het filmpje is geplaatst op zijn website.