06 - 39 42 43 06 info@hetbeeldburo.nl

Filmportret

Verras een vriend of familielid met een persoonlijke film

Een feest of jubileum kan een mooie gelegenheid zijn om in te zoomen op het leven van de jarige, de pensionaris of het bruidspaar.

Het BeeldBuro legt herinneringen en anekdotes vast op film. De genodigden kennen de hoofdpersoon ieder op hun eigen manier en al deze kanten worden belicht. Zo’n veelzijdig portret is een origineel en verrassend cadeau.

Werkwijze

U maakt een lijst van personen: relaties, familie, vrienden, collega’s, buren etc. van de hoofdpersoon. Van vroeger en nu. Indien gewenst adviseert het BeeldBuro bij het maken van dergelijke keuzes. Deze mensen nodigt u uit op een of meerdere locaties die voor de hoofdpersoon en geïnterviewde van betekenis is. Denk daarbij aan plekken, hobby’s, karakteristieken en specialiteiten die de hoofdpersoon kenmerken. Alle genodigden worden voor de camera in beeld gebracht en komen aan het woord. Het BeeldBuro zorgt ervoor dat de geïnterviewde ontspannen zichzelf zijn voor de camera.

Met een selectie van de opgenomen personen componeert het BeeldBuro de uiteindelijke film. Alle aspecten van de hoofdpersoon worden belicht. Er ontstaat een oprecht en mooi portret waar de hoofdpersoon zich in zal herkennen.

De film kan als onderdeel van het feest of jubileum getoond worden. Dit is een absoluut hoogtepunt van de avond. De hoofdpersoon wordt gezien, voelt zich gezien en gekend.